London ingyen


London lehet egy drága hely-hoz látogat (szállás, közlekedés ...), de van annyi láthatja és nem ingyen. Ellenőrizze az alábbiakban a "Top 10 + szabad dolgom Londonban." Mentés a városnéző busz túra és látogasson el a híres szabad londoni múzeumok és képtárak. Aztán kipiheni magát, ismét ingyenes, gyönyörű londoni parkokban, és élvezze a frissítő pint sört a történelmi londoni pub.

Minden fő londoni múzeumok és művészeti galériák ingyen London múzeumok és művészeti galériák
Látogasson el a Tate Modern, a Tate Britain, a National Gallery, a British Museum, a Victoria és Albert Múzeum, az Imperial War Múzeum, a Természettudományi Múzeum, a Tudományos Múzeum és ingyen. ön csak akkor fizet az ideiglenes speciális kiállítások. Nézze meg London galéria és múzeum vezető így tervezni látogat.
Tipp: Somerset House - The Courtauld Galéria - belépés általában 6 £, de ez ingyenes, hétfőn 10:00-tól 02:00-ig (kivéve ünnepnapok).

Westminster Abbey
www.westminster-abbey.org
Látogasson el a Westminster Abbey for free. The Abbey sosem terheli, akik szeretnék, hogy imádják. Javasoljuk Evensong, mivel ez a legszebb szolgáltatások Abbey. A délután 5-től, hétfőtől péntekig (kivéve szerda) és 15:00, szombaton és vasárnap.

Szent Pál székesegyház Szent Pál székesegyház
Mindenkit szeretettel várunk, hogy csatlakozzon Szent Pál székesegyház mindennapi szolgáltatásokat. További info kattintson ide: napi szolgáltatások

London parkok és kertek
Pihenjen a Hyde Park, a St. James Park, a Green Park, a Regent Park vagy a Greenwich Park for free. További információk a park itt: London parkok útikönyv

London piacok
Régiségek, divat, szüret, kézzel készített kézműves. Nézze meg minden, és ingyen. Látogasson el a Camden Lock Market, Petticoat Lane, Brixton Market, Portobello Road, Covent Garden Market, London Borought piacon vagy Brick Lane Market. További infó itt: London piacok útikönyv

Séta a South Bank területén
Lásd: "Weekend in London", és töltse le az ingyenes útikönyv és térkép ( kattintson ide Látni fogja, Tower, Tower Bridge, HMS Belfast, Globe Színház, Tate galéria, Southbank központja, London Eye, a Big Ben, a Parlament, St James Park és a Buckingham-palota egy nap alatt.

őrségváltás
Az őr változás Buckingham Palace hivatalos kezdési idő 11:30, de az őrök kezd érkező zene 11:15. A hivatalos időzítése az ünnepség 30 perces befejező déli 12 órakor. A nyár folyamán meg kell érkeznie sokkal korábban, ha azt szeretné, hogy közel van a korlát.

Street art és az előadóművészek
A Covent Garden Market egy jó hely, hogy a legjobb London előadók.

Mentés a városnéző busz túra

Látogassa http://data.mapchannels.com/mc3/1095/bustour_1095.htm?v=20090319053946.
forrás: www.londonforfree.net

Ingyenes zene
St Martin az Fields templomban ( www.smitf.org ) - free lunch koncert
Southbank Centre ( www.southbankcentre.co.uk ). Free események - kattintson ide .

Trial az Old Bailey
The Old Bailey talán a leghíresebb büntetőbíróság a világon. Meg lehet nézni az előtte a nyilvános galériák 10:00, hétfőtől péntekig.

Speakers 'Corner
Gyere és beszéljétek meg, ami £os neked. A Speakers 'Corner olyan terület, ahol a szabadtéri nyilvános beszéd, vita és párbeszéd megengedett. Az eredeti és legnevesebb van az észak-keleti sarkában Hyde Park Londonban. A közhiedelemmel ellentétben, nincs mentesség a törvény, de a gyakorlatban a rendőrség általában több toleráns.

Abbey Road
Crossing the Abbey Road hasonló Beatles: www.abbeyroad.com / Crossing

Film Premieres a Leicester Square
Lásd a filmben a londoni Leicester Square-en. Ellenőrizze, milyen film premierje terveznek a Westminster City Council oldalon.

London féle ingyen
Íme néhány tipp:
Hasznos linkek: free London útmutató és térképek. Töltsd le itt,
Share :)