London parkok


Az alábbiakban találsz egy listát az összes jelentősebb parkok London: Hyde Park, a Kensington Gardens, a St. James Park, Green Park, Regent Park, Greenwich Park, Kew Gardens. Linkek hivatalos honlapján az összes parkok, térkép és útikönyv hogyan juthatunk el oda.


Hyde Park Hyde Park Hyde Park London egyik nyolc Royal Parks és minden évben több millió londoniak és a turisták látogasson el a park. Ez ad otthont a híres tereptárgyak, beleértve a Serpentine-tó, Speakers 'Corner, és a Diana, Princess of Wales Memorial Fountain. A park nyitva tartása: 05:00-tól éjfélig egész évben. Térkép a park
Hivatalos weboldal
Mutasd a park a Google térképen
Legközelebbi metróállomás: Hyde Park Corner (Piccadilly vonal). Hogyan juthatunk el oda busszal .

Kensington Gardens Kensington Gardens Kensington Gardens beültetett hivatalos útjait a csodálatos fák és díszes virágágyások. Ez egy tökéletes beállítás a Kensington Palace, békés Italian Gardens, az Albert Memorial, Peter Pan szobor és a Serpentine Gallery. A park nyitva tartása: 06:00 hogy sötétedésig egész évben. Térkép a park (PDF file)
Hivatalos weboldal
Mutasd a park a Google térképen
Legközelebbi metróállomás: Lancaster Gate (Central line). Hogyan juthatunk el oda busszal .

St James Park St James Park St James Park, a szívében London, amely 23 hektáros (58 hektár), és egy tó rejtegetése kacsák, libák és pelikánok. St James is otthont ad a bevásárlóközpont, a beállítás sok ünnepi felvonulások és rendezvények a nemzeti ünnep. A park nyitva tartása: 05:00 és éjfél egész évben. Térkép a park
Hivatalos weboldal
Mutasd a park a Google térképen
Legközelebbi metróállomás: St James Park (District vagy Circle vonal). Hogyan juthatunk el oda busszal .

Green Park Green Park A Green Park egy békés menedék élő, dolgozó vagy oda látogató London központjában, és különösen népszerű a napozó és piknikezésre szép időben. Ez is népszerű, mint egy egészséges walking útvonal dolgozni ingázók. A park egész nap nyitva van egész évben. Térkép a park (PDF file)
Hivatalos weboldal
Mutasd a park a Google térképen
Legközelebbi metróállomás: Green Park (Victoria, Jubilee és Piccadilly vonal). Hogyan juthatunk el oda busszal .

Regent Park Regent Park A Regent Park a legnagyobb füves terület a sport-London központjában, és széles választékát kínálja a tevékenységek, valamint a Szabadtéri Színpad, a London Zoo és számos kávézó és étterem. A park nyitva tartása: 05:00 egész évben. Zárási idők változnak az évszaktól függően. Térkép a park (PDF file)
Hivatalos weboldal
Mutasd a park a Google térképen
Legközelebbi metróállomás: Regent Park (Bakerloo vonal). Hogyan juthatunk el oda busszal .

Greenwich Park Greenwich Park Greenwich Park kiterjed 73 hektár (183 hektár) és a legrégebbi zárt Royal Park. A szálloda egy domb tetején, lenyűgöző kilátással a Temzére a Docklands és a City of London között Blackheath és a Temze. A park nyitva tartása: 05:00 és éjfél egész évben. Térkép a park (PDF file)
Hivatalos weboldal
Mutasd a park a Google térképen
A legközelebbi DLR állomás: Cutty Sark vagy Greenwich (akkor meg kell venni Docklands Light Railway a Bank vagy a Monument állomás City)

Kew Gardens Kew Gardens The Royal Botanic Gardens, Kew, általában a továbbiakban a Kew Gardens, a 121 hektáros kertek és botanikai üvegházak között Richmond és Kew Délnyugat-Londonban. Hivatalos weboldal
További információ a Wikipédia
Mutassa meg a térképen
Belépődíj: £ 13,90.
Legközelebbi metróállomás: Kew Gardens (District vonal)


Share :)