Romantika London


Chocolate Ecstasy ToursChocolate Ecstasy Tours - csokoládé gyalogtúrák Londonban. A luxus és ízletes élményt csokoládé szerelmeseinek. További információk a www.chocolateecstasytours.com.

A Suttogó Galéria Szent Pál székesegyház

Divatékszer tól Hatton Gardens - Hatton Gardens híres, hogy London ékszer központja és központja is az Egyesült Királyság gyémánt kereskedelem. A megfelelő hely az ön számára, hogy vesz neki egy új szép gyűrűt.

Kew Gardens - ne csak neki vörös rózsát. Adj neki valami különleges - egzotikus kertben. Vigyék a The Royal Botanic Gardens Kew. További infó www.kew.org.

St Pancras Champagne Bar - ez elbűvölő Champagne Bar híres az Európa leghosszabb. A Champagne lista kiterjedt, befogadására a legnagyobb választék a Grand Marque házak az Egyesült Királyságban, 17 stílus áll az üveg. További infó itt: www.searcyschampagnebars.co.uk / st-Pancras-pezsgő-bar-home.php.

Lepje neki romantikus Jason eredeti Regent Canal túra (Jason egy hiteles 100-éves csatorna hajó). A turné között húzódik Little Venice és Camden zár. Körülbelül 45 perc alatt, minden út során, vagy egy és fél óra oda-vissza. A lábat Little Venice-ig Camden van egy élő kommentár képzett vezetők, aki megmondja, hogy minden, ami a csatorna történetét 1800-tól napjainkig. További információk a www.jasons.co.uk

Élvezze a földiepret London Borough Market ("francia stílusú piac" in London) - legismertebb élelmiszer-piacon Londonban. A forrás kivételes brit és nemzetközi termék. További infó www.boroughmarket.org.uk.

Győződjön ékszerek nekiIsmerje meg, hogyan lehet ékszerbe vele www.londonjewelleryschool.co.uk

Broadway Market (www.broadwaymarket.co.uk) szombaton kaleidoszkópja ízek és kultúrák: standok, boltok, pubok, éttermek és kávézók kínál néhány, a legjobb élelmiszer-és legeredetibb ruházati London minden zsúfolva egy kis East End utcában között a kormányzó csatorna és London Fields. Legközelebbi metróállomás Bethnal Green (Central line).

Miután hosszú születésnapi ünneplés és minden bulizás nagyszerű villásreggelit és friss kávét Caravan bar (közel a Chancery Lane). Ellenőrizze tovább www.caravanonexmouth.co.uk.

Borkóstoló tapasztalat Vinopolis: www.vinopolis.co.uk / winetours / index.php

Próbálja elképesztő cirkuszi készségek, mint a repülő trapéz, feszes vezetékes walking és akrobatikus egyensúlyozás. További infó itt: www.thecircusspace.co.uk/page/3100/Experience+ Days

Private Karaoke csak ti ketten a Lucky Voice (www.luckyvoice.com).

Private tour egy Mini Cooper (www.smallcarbigcity.com)

Champagne Bar magasan az égen (Vertigo 42 Champagne Bar: www.vertigo42.co.uk)
Share :)